Het Webdesignlab sinds 2009

Wij zijn het Webdesignlab. Een toegewijd team van designers, developers en marketeers die floreren op de uitdaging om jouw zakelijke ideeën werkelijkheid te maken. Wij nemen de beste specialisten aan, werken met de laatste technologieën, en passen het beste projectmanagent toe om ervoor te zorgen dat als je met ons werkt we het hoogst haalbare resultaat kunnen bereiken.

Sinds wij gestart zijn in 2009 hebben wij opdrachten gedaan voor zowel kleine zzp’ers, het mkb en grootte multinationals. Begin 2017 werden we te groot voor Katwijk en zijn wij verhuist vanuit naar ons huidige pand aan de Perzikweg te Leiden en we blijven groeien.

Voltooide projecten
27
Score van onze klanten
96
Onze missie

“We Optimize Your Business”

Samen je nieuwe

project lanceren?

Wij komen graag bij je langs om je volgende project te bespreken en om te laten zien wat wij hierin kunnen betekenen. Onze specialisten staan voor je klaar om je te adviseren over hoe je het best mogelijke resultaat kan bereiken.

Alle gesprekken zijn vrijblijvend en kosteloos. Wij houden er van om vooraf duidelijke afspraken te maken zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Dit zeggen onze klanten over ons

Wij vinden het belangrijk om je de beste service te bieden zodat je altijd 100% tevreden bent om zo een langdurige relatie met je op te bouwen.

Het Webdesignlab heeft voor ons een prachtige en zeer goed vindbare website gemaakt. Wij zijn dan ook zeer content met de geweldige aandacht en support die wij krijgen zodra wij een vraag hebben. Kortom bij Webdesignlab klopt alles: de kennis, de klanten service en een zeer goede prijs. En wij blijven klant.

M. PelgerJohn Edward B.V.

We hebben een site laten maken voor internet en mobiel door Ard. We zijn hier zeer zeker tevreden mee! Alles werkt naar behoren en alles ziet er piek fijn uit. de service is echt goed de communicatie met Ard verliep erg fijn en gaf ons erg fijne tips en dacht aan veel dingen mee. Al met al een hele fijne ervaring met het Webdesignlab!

J. HouwaardNederlandse Federatie Watersport

Al enkele jaren verzorgt het Webdesignlab voor ons de hosting en heeft onze mooie website ontwikkeld. De samenwerking met het Webdesignlab ervaar ik als zeer aangenaam. Professioneel, deskundig en heel betrokken! Ze denken met je mee en kiezen de beste oplossing en het beste resultaat. Top!

D. WestgeestWestgeest Direct Sales B.V.

Na een goede samenwerking met het Webdesignlab is onze (vernieuwde) website www.villamoncoeur.nl tot stand gekomen en daar zijn we nog altijd zeer gelukkig mee. Uitstekende service, hoge kwaliteit en dat alles tegen een schappelijke prijs.

J. PetersHotel Villa Moncoeur

Vertel ons over je volgende project!

Je kan ons bereiken via onderstaande contactgegevens of het contactformulier.
Onze specialisten staan voor je klaar om je verder te helpen.

Webdesignlab
Perzikweg 15
2321 DG Leiden
E-mail: info@webdesignlab.nl
Tel: +31 (0)85 1051912