Webshop laten maken

Een webshop laten maken? Bij het Webdesignlab kan je een nieuwe webshop laten maken door een ervaren team van professionals. Onze webshops zijn geschikt voor mobiel en tablet, zijn functioneel en aantrekkelijk voor bezoekers, hebben een makkelijk te gebruiken beheer systeem en hebben veilige betaalmethodes zoals iDeal en Paypal.

Een webshop laten maken

die voor je verkoopt

Heb je een lokale winkel die je wilt uitbreiden met een webshop of wil je een nieuwe webshop laten maken om alleen online te verkopen? Wij hebben oplossingen voor verschillende branches en producten zodat je het hoogst mogelijke rendement uit je webshop haalt.

“Wij hebben een ervaren team van professionals die je begeleiden om zo het meeste uit je webshop te halen”

De zekerheden bij je Webdesignlab webshop

Wat kan je allemaal verwachten bij jouw Webdesignlab webshop

Een makkelijk te gebruiken

webshop beheer systeem

In ons webshop beheer systeem kan je gemakkelijk je bestellingen beheren en nieuwe producten toevoegen. Wij hebben het systeem zo ingericht dat alles duidelijk en overzichtelijk er uit ziet en je snel vindt wat je zoekt.

Functionele en op

verkoop gerichte layout

De layout van je webshop maken we specifiek voor de producten die je wilt verkopen om zo een nog betere ervaring te geven voor je klanten.

Geoptimaliseerd voor

zoekmachines zoals Google

Door gebruik te maken van verschillende optimalisatie technieken scoort je Webdesignlab webshop hoger in de zoekresultaten. Hierdoor wordt je webshop sneller gevonden en krijgt hij daardoor ook meer bezoekers.

Veilige betaalmethodes zoals

iDeal, PayPal & Creditcard

Wij koppelen je webshop met een betaal service provider waardoor klanten veilig en snel kunnen betalen. Er zijn veel verschillende betalingsmogelijkheden die wij kunnen toevoegen zoals iDeal en achteraf betalen.

Samen je nieuwe

project lanceren?

Wij komen graag bij je langs om je volgende project te bespreken en om te laten zien wat wij hierin kunnen betekenen. Onze specialisten staan voor je klaar om je te adviseren over hoe je het best mogelijke resultaat kan bereiken.

Alle gesprekken zijn vrijblijvend en kosteloos. Wij houden er van om vooraf duidelijke afspraken te maken zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Dit zeggen onze klanten over ons

Wij vinden het belangrijk om je de beste service te bieden zodat je altijd 100% tevreden bent om zo een langdurige relatie met je op te bouwen.

Het Webdesignlab heeft voor ons een prachtige en zeer goed vindbare website gemaakt. Wij zijn dan ook zeer content met de geweldige aandacht en support die wij krijgen zodra wij een vraag hebben. Kortom bij Webdesignlab klopt alles: de kennis, de klanten service en een zeer goede prijs. En wij blijven klant.

M. PelgerJohn Edward B.V.

We hebben een site laten maken voor internet en mobiel door Ard. We zijn hier zeer zeker tevreden mee! Alles werkt naar behoren en alles ziet er piek fijn uit. de service is echt goed de communicatie met Ard verliep erg fijn en gaf ons erg fijne tips en dacht aan veel dingen mee. Al met al een hele fijne ervaring met het Webdesignlab!

J. HouwaardNederlandse Federatie Watersport

Al enkele jaren verzorgt het Webdesignlab voor ons de hosting en heeft onze mooie website ontwikkeld. De samenwerking met het Webdesignlab ervaar ik als zeer aangenaam. Professioneel, deskundig en heel betrokken! Ze denken met je mee en kiezen de beste oplossing en het beste resultaat. Top!

D. WestgeestWestgeest Direct Sales B.V.

Na een goede samenwerking met het Webdesignlab is onze (vernieuwde) website www.villamoncoeur.nl tot stand gekomen en daar zijn we nog altijd zeer gelukkig mee. Uitstekende service, hoge kwaliteit en dat alles tegen een schappelijke prijs.

J. PetersHotel Villa Moncoeur

Vertel ons over je volgende project!

Je kan ons bereiken via onderstaande contactgegevens of het contactformulier.
Onze specialisten staan voor je klaar om je verder te helpen.

Webdesignlab
Perzikweg 15
2321 DG Leiden
E-mail: info@webdesignlab.nl
Tel: +31 (0)85 1051912