All-In Website Pakket

Een website laten maken? Bij het Webdesignlab kan je een nieuwe website laten maken door een ervaren team van professionals. Onze websites zijn geschikt voor mobiel en tablet, zien er schitterend uit, hebben een makkelijk te gebruiken beheer systeem en zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google.

  Complete WordPress website

  Geschikt voor mobiel en tablet

  Makkelijk zelf te beheren

  Geoptimaliseerd voor Google

  Hosting & Domeinnaam

  Persoonlijke service

  Extra webshop module

  Dagelijkse backups

“Wat je wensen ook zijn, onze programmeurs kunnen alles op maat voor je maken”

De zekerheden bij je Webdesignlab website

Wat kan je allemaal verwachten bij jouw Webdesignlab website

Responsive design

voor mobiel en tablet

De laatste jaren gebruiken steeds meer mensen hun mobiel of tablet om je website te bezoeken en in de toekomst zal dit steeds meer gebeuren. Door deze reden zijn alle websites die wij maken responisve. Dit houd in dat je website op een telefoonscherm niet klein wordt weergegeven maar dat bezoekers gemakkelijk over de pagina heen kunnen scrollen en alles in de juiste grootte wordt weergegeven.

Schitterende, professionele

en functionele opmaak

Bij het ontwikkelen van je website richten wij ons onder andere op de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoekers van je website. Dit doen we door de layout zo aan te passen dat de bezoeker de best mogelijke ervaring krijgt en dat hij alle belangrijke informatie zoals je openingstijden en contactgegevens snel kan vinden.

Een makkelijk te gebruiken

website beheer systeem

Voor veel van onze websites gebruiken wij WordPress, dit een gemakkelijk te gebruiken website beheer systeem met veel functionaliteiten. Het veranderen van tekst en afbeelding gebeurd in een handomdraai. Door gebruik te maken van een website beheer systeem kan er in een later stadium ook uitgebreid worden door middel van modules waardoor je website mee kan groeien met je onderneming.

Geoptimaliseerd voor

zoekmachines zoals Google

Door gebruik te maken van verschillende optimalisatie technieken scoort je Webdesignlab website hoger in de zoekresultaten. Hierdoor wordt je website sneller gevonden en krijgt hij daardoor ook meer bezoekers.

Samen je nieuwe

project lanceren?

Wij komen graag bij je langs om je volgende project te bespreken en om te laten zien wat wij hierin kunnen betekenen. Onze specialisten staan voor je klaar om je te adviseren over hoe je het best mogelijke resultaat kan bereiken.

Alle gesprekken zijn vrijblijvend en kosteloos. Wij houden er van om vooraf duidelijke afspraken te maken zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Dit zeggen onze klanten over ons

Wij vinden het belangrijk om je de beste service te bieden zodat je altijd 100% tevreden bent om zo een langdurige relatie met je op te bouwen.

Het Webdesignlab heeft voor ons een prachtige en zeer goed vindbare website gemaakt. Wij zijn dan ook zeer content met de geweldige aandacht en support die wij krijgen zodra wij een vraag hebben. Kortom bij Webdesignlab klopt alles: de kennis, de klanten service en een zeer goede prijs. En wij blijven klant.

M. PelgerJohn Edward B.V.

We hebben een site laten maken voor internet en mobiel door Ard. We zijn hier zeer zeker tevreden mee! Alles werkt naar behoren en alles ziet er piek fijn uit. de service is echt goed de communicatie met Ard verliep erg fijn en gaf ons erg fijne tips en dacht aan veel dingen mee. Al met al een hele fijne ervaring met het Webdesignlab!

J. HouwaardNederlandse Federatie Watersport

Al enkele jaren verzorgt het Webdesignlab voor ons de hosting en heeft onze mooie website ontwikkeld. De samenwerking met het Webdesignlab ervaar ik als zeer aangenaam. Professioneel, deskundig en heel betrokken! Ze denken met je mee en kiezen de beste oplossing en het beste resultaat. Top!

D. WestgeestWestgeest Direct Sales B.V.

Na een goede samenwerking met het Webdesignlab is onze (vernieuwde) website www.villamoncoeur.nl tot stand gekomen en daar zijn we nog altijd zeer gelukkig mee. Uitstekende service, hoge kwaliteit en dat alles tegen een schappelijke prijs.

J. PetersHotel Villa Moncoeur

Vertel ons over je volgende project!

Je kan ons bereiken via onderstaande contactgegevens of het contactformulier.
Onze specialisten staan voor je klaar om je verder te helpen.

Webdesignlab
Perzikweg 15
2321 DG Leiden
E-mail: info@webdesignlab.nl
Tel: +31 (0)85 1051912